Mindfulmeditatie.nl

Zenway Yoga en Meditatie Harlingen

Zenway Yoga en Meditatie Harlingen is een Yogastudio gelegen aan Ingang, Heiligeweg, Tiepelsteeg 20 in Harlingen.

Meer informatie over Zenway Yoga en Meditatie Harlingen in Harlingen

Kom erachter wat Zenway Yoga en Meditatie Harlingen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Zenway Yoga en Meditatie Harlingen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Harlingen? Dan ben je bij Zenway Yoga en Meditatie Harlingen op de juiste plek. Bij Zenway Yoga en Meditatie Harlingen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Zenway Yoga en Meditatie Harlingen in Harlingen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Ingang, Heiligeweg, Tiepelsteeg 20 in Harlingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Harlingen of niet, iedereen is welkom bij Zenway Yoga en Meditatie Harlingen. Je kan Zenway Yoga en Meditatie Harlingen telefonisch bereiken op: 31 6 22529682 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.zenway-yoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Zenway Yoga en Meditatie Harlingen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Zenway Yoga en Meditatie Harlingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zenway Yoga en Meditatie Harlingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Zenway Yoga en Meditatie Harlingen

Bezoekers bekeken ook