Mindfulmeditatie.nl

Healthstudio Julia

Healthstudio Julia is een Yogastudio gelegen aan Luzernestraat 83M in Nieuw-Vennep.

Meer informatie over Healthstudio Julia in Nieuw-Vennep

Kom erachter wat Healthstudio Julia voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Healthstudio Julia om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Nieuw-Vennep? Dan ben je bij Healthstudio Julia op de juiste plek. Bij Healthstudio Julia kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Healthstudio Julia in Nieuw-Vennep is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Luzernestraat 83M in Nieuw-Vennep. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuw-Vennep of niet, iedereen is welkom bij Healthstudio Julia. Je kan Healthstudio Julia telefonisch bereiken op: 31 6 23909936 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.healthstudiojulia.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Healthstudio Julia en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Healthstudio Julia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healthstudio Julia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Healthstudio Julia

Bezoekers bekeken ook