Mindfulmeditatie.nl

Het Skierhûs

Het Skierhûs is een Yogastudio gelegen aan Harlingersingel 11 in Leeuwarden.

Meer informatie over Het Skierhûs in Leeuwarden

Kom erachter wat Het Skierhûs voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Het Skierhûs om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Het Skierhûs op de juiste plek. Bij Het Skierhûs kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Het Skierhûs in Leeuwarden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Harlingersingel 11 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Het Skierhûs. Je kan Het Skierhûs telefonisch bereiken op: 31 6 22394107 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.skierhus.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Het Skierhûs en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Het Skierhûs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Skierhûs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Het Skierhûs

Bezoekers bekeken ook