Mindfulmeditatie.nl

Josse Beudeker - Yoga en Coaching

Josse Beudeker - Yoga en Coaching is een Yogadocent gelegen aan Wingerdstraat 9 in Schagen.

Meer informatie over Josse Beudeker - Yoga en Coaching in Schagen

Kom erachter wat Josse Beudeker - Yoga en Coaching voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Josse Beudeker - Yoga en Coaching om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogadocent in de buurt van Schagen? Dan ben je bij Josse Beudeker - Yoga en Coaching op de juiste plek. Bij Josse Beudeker - Yoga en Coaching kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Josse Beudeker - Yoga en Coaching in Schagen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogadocent is gelegen aan Wingerdstraat 9 in Schagen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schagen of niet, iedereen is welkom bij Josse Beudeker - Yoga en Coaching. Je kan Josse Beudeker - Yoga en Coaching telefonisch bereiken op: 31 6 19649105 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jossebeudeker.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Josse Beudeker - Yoga en Coaching en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Josse Beudeker - Yoga en Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Josse Beudeker - Yoga en Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Josse Beudeker – Yoga en Coaching

Bezoekers bekeken ook