Mindfulmeditatie.nl

Ohm Yoga Studio

Ohm Yoga Studio is een Yogastudio gelegen aan Pieterstraat 2 in Alkmaar.

Meer informatie over Ohm Yoga Studio in Alkmaar

Kom erachter wat Ohm Yoga Studio voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Ohm Yoga Studio om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij Ohm Yoga Studio op de juiste plek. Bij Ohm Yoga Studio kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Ohm Yoga Studio in Alkmaar is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Pieterstraat 2 in Alkmaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alkmaar of niet, iedereen is welkom bij Ohm Yoga Studio. Je kan Ohm Yoga Studio telefonisch bereiken op: 31 6 14312360 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ohmstudio.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Ohm Yoga Studio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ohm Yoga Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ohm Yoga Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Ohm Yoga Studio

Bezoekers bekeken ook