Mindfulmeditatie.nl

Ontspanningscentrum 'de Zonnetuin' - Yoga de Zonnetuin

Ontspanningscentrum 'de Zonnetuin' - Yoga de Zonnetuin is een Yogastudio gelegen aan Bangert 2A in Oosterblokker.

Meer informatie over Ontspanningscentrum 'de Zonnetuin' - Yoga de Zonnetuin in Oosterblokker

Kom erachter wat Ontspanningscentrum 'de Zonnetuin' - Yoga de Zonnetuin voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Ontspanningscentrum 'de Zonnetuin' - Yoga de Zonnetuin om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Oosterblokker? Dan ben je bij Ontspanningscentrum 'de Zonnetuin' - Yoga de Zonnetuin op de juiste plek. Bij Ontspanningscentrum 'de Zonnetuin' - Yoga de Zonnetuin kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Ontspanningscentrum 'de Zonnetuin' - Yoga de Zonnetuin in Oosterblokker is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Bangert 2A in Oosterblokker. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oosterblokker of niet, iedereen is welkom bij Ontspanningscentrum 'de Zonnetuin' - Yoga de Zonnetuin. Je kan Ontspanningscentrum 'de Zonnetuin' - Yoga de Zonnetuin telefonisch bereiken op: 31 6 14677340 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://yogadezonnetuin.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Ontspanningscentrum 'de Zonnetuin' - Yoga de Zonnetuin en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ontspanningscentrum 'de Zonnetuin' - Yoga de Zonnetuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ontspanningscentrum 'de Zonnetuin' - Yoga de Zonnetuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Ontspanningscentrum ‘de Zonnetuin’ – Yoga de Zonnetuin

Bezoekers bekeken ook