Mindfulmeditatie.nl

Yogavakantie en Yoga Studio Jojamis

Yogavakantie en Yoga Studio Jojamis is een Yogastudio gelegen aan Ceylonpoort 5 - 25 oude VNU-gebouw (naast winkelcentrum in Haarlem.

Meer informatie over Yogavakantie en Yoga Studio Jojamis in Haarlem

Kom erachter wat Yogavakantie en Yoga Studio Jojamis voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogavakantie en Yoga Studio Jojamis om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij Yogavakantie en Yoga Studio Jojamis op de juiste plek. Bij Yogavakantie en Yoga Studio Jojamis kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogavakantie en Yoga Studio Jojamis in Haarlem is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Ceylonpoort 5 - 25 oude VNU-gebouw (naast winkelcentrum in Haarlem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarlem of niet, iedereen is welkom bij Yogavakantie en Yoga Studio Jojamis. Je kan Yogavakantie en Yoga Studio Jojamis telefonisch bereiken op: 31 6 42503525 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jojamis.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogavakantie en Yoga Studio Jojamis en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogavakantie en Yoga Studio Jojamis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogavakantie en Yoga Studio Jojamis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogavakantie en Yoga Studio Jojamis

Bezoekers bekeken ook