Mindfulmeditatie.nl

SanRay Yoga

SanRay Yoga is een Yogastudio gelegen aan Stationsplein 99, unit 254 in Heerhugowaard.

Meer informatie over SanRay Yoga in Heerhugowaard

Kom erachter wat SanRay Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek SanRay Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Heerhugowaard? Dan ben je bij SanRay Yoga op de juiste plek. Bij SanRay Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

SanRay Yoga in Heerhugowaard is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Stationsplein 99, unit 254 in Heerhugowaard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerhugowaard of niet, iedereen is welkom bij SanRay Yoga. Je kan SanRay Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 22086545 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sanray.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar SanRay Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij SanRay Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SanRay Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. SanRay Yoga

Bezoekers bekeken ook