Mindfulmeditatie.nl

Sportschool R.UIT

Sportschool R.UIT is een Gezondheidsclub gelegen aan Spijkerboorsteeg 21a in Deventer.

Meer informatie over Sportschool R.UIT in Deventer

Kom erachter wat Sportschool R.UIT voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Sportschool R.UIT om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Gezondheidsclub in de buurt van Deventer? Dan ben je bij Sportschool R.UIT op de juiste plek. Bij Sportschool R.UIT kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Sportschool R.UIT in Deventer is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Gezondheidsclub is gelegen aan Spijkerboorsteeg 21a in Deventer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deventer of niet, iedereen is welkom bij Sportschool R.UIT. Je kan Sportschool R.UIT telefonisch bereiken op: 31 6 20561661 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.ruitdeventer.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Sportschool R.UIT en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sportschool R.UIT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool R.UIT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Sportschool R.UIT

Bezoekers bekeken ook