Mindfulmeditatie.nl

Yin Yoga Medical

Yin Yoga Medical is een Yogastudio gelegen aan Scharmbarg 35 in Assen.

Meer informatie over Yin Yoga Medical in Assen

Kom erachter wat Yin Yoga Medical voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yin Yoga Medical om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Assen? Dan ben je bij Yin Yoga Medical op de juiste plek. Bij Yin Yoga Medical kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yin Yoga Medical in Assen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Scharmbarg 35 in Assen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Assen of niet, iedereen is welkom bij Yin Yoga Medical. Je kan Yin Yoga Medical telefonisch bereiken op: 31 6 42461736 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.nataschapuper.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yin Yoga Medical en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yin Yoga Medical? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yin Yoga Medical het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yin Yoga Medical

Bezoekers bekeken ook