Mindfulmeditatie.nl

Yoga bij Sas-Ki

Yoga bij Sas-Ki is een Yogastudio gelegen aan Hoogewaard 165 in Koudekerk aan den Rijn.

Meer informatie over Yoga bij Sas-Ki in Koudekerk aan den Rijn

Kom erachter wat Yoga bij Sas-Ki voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga bij Sas-Ki om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Koudekerk aan den Rijn? Dan ben je bij Yoga bij Sas-Ki op de juiste plek. Bij Yoga bij Sas-Ki kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga bij Sas-Ki in Koudekerk aan den Rijn is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Hoogewaard 165 in Koudekerk aan den Rijn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Koudekerk aan den Rijn of niet, iedereen is welkom bij Yoga bij Sas-Ki. Je kan Yoga bij Sas-Ki telefonisch bereiken op: 31 6 18548160 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogabijsaski.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga bij Sas-Ki en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga bij Sas-Ki? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga bij Sas-Ki het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga bij Sas-Ki

Bezoekers bekeken ook