Mindfulmeditatie.nl

Yoga studio Tanith

Yoga studio Tanith is een Yogastudio gelegen aan Havenstraat 20 in IJsselstein.

Meer informatie over Yoga studio Tanith in IJsselstein

Kom erachter wat Yoga studio Tanith voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga studio Tanith om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van IJsselstein? Dan ben je bij Yoga studio Tanith op de juiste plek. Bij Yoga studio Tanith kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga studio Tanith in IJsselstein is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Havenstraat 20 in IJsselstein. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in IJsselstein of niet, iedereen is welkom bij Yoga studio Tanith. Je kan Yoga studio Tanith telefonisch bereiken op: 31 6 15558973 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.tanith.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga studio Tanith en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga studio Tanith? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga studio Tanith het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga studio Tanith

Bezoekers bekeken ook