Mindfulmeditatie.nl

Casa BasicFlow

Casa BasicFlow is een Yogastudio gelegen aan Molenrand 3 in Gemert.

Meer informatie over Casa BasicFlow in Gemert

Kom erachter wat Casa BasicFlow voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Casa BasicFlow om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Gemert? Dan ben je bij Casa BasicFlow op de juiste plek. Bij Casa BasicFlow kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Casa BasicFlow in Gemert is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Molenrand 3 in Gemert. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gemert of niet, iedereen is welkom bij Casa BasicFlow. Je kan Casa BasicFlow telefonisch bereiken op: 31 6 42309441 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.basicflow.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Casa BasicFlow en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Casa BasicFlow? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Casa BasicFlow het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Casa BasicFlow

Bezoekers bekeken ook