Mindfulmeditatie.nl

yogastudio de Cirkel van Bhavana

yogastudio de Cirkel van Bhavana is een Yogastudio gelegen aan Wognumstraat 126A in Den Haag.

Meer informatie over yogastudio de Cirkel van Bhavana in Den Haag

Kom erachter wat yogastudio de Cirkel van Bhavana voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek yogastudio de Cirkel van Bhavana om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij yogastudio de Cirkel van Bhavana op de juiste plek. Bij yogastudio de Cirkel van Bhavana kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

yogastudio de Cirkel van Bhavana in Den Haag is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Wognumstraat 126A in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij yogastudio de Cirkel van Bhavana. Je kan yogastudio de Cirkel van Bhavana telefonisch bereiken op: 31 70 215 4912 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.decirkelvanbhavana.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar yogastudio de Cirkel van Bhavana en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij yogastudio de Cirkel van Bhavana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je yogastudio de Cirkel van Bhavana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. yogastudio de Cirkel van Bhavana

Bezoekers bekeken ook