Mindfulmeditatie.nl

Club Yoga Leeuwarden

Club Yoga Leeuwarden is een Yogastudio gelegen aan Westersingel 2F in Leeuwarden.

Meer informatie over Club Yoga Leeuwarden in Leeuwarden

Kom erachter wat Club Yoga Leeuwarden voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Club Yoga Leeuwarden om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Club Yoga Leeuwarden op de juiste plek. Bij Club Yoga Leeuwarden kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Club Yoga Leeuwarden in Leeuwarden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Westersingel 2F in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Club Yoga Leeuwarden. Je kan Club Yoga Leeuwarden telefonisch bereiken op: 31 6 50484052 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.club-yoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Club Yoga Leeuwarden en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Club Yoga Leeuwarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Club Yoga Leeuwarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Club Yoga Leeuwarden

Bezoekers bekeken ook