Mindfulmeditatie.nl

The Breathing Space

The Breathing Space is een Yogastudio gelegen aan Van Kinsbergenstraat 50 in Amsterdam.

Meer informatie over The Breathing Space in Amsterdam

Kom erachter wat The Breathing Space voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek The Breathing Space om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij The Breathing Space op de juiste plek. Bij The Breathing Space kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

The Breathing Space in Amsterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Van Kinsbergenstraat 50 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij The Breathing Space. Je kan The Breathing Space telefonisch bereiken op: 31 6 24558656 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.thebreathingspace.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar The Breathing Space en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij The Breathing Space? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Breathing Space het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. The Breathing Space

Bezoekers bekeken ook