Mindfulmeditatie.nl

yoga erica de leeuw

yoga erica de leeuw is een Yogastudio gelegen aan Willem Alexanderstraat 1 in Overasselt.

Meer informatie over yoga erica de leeuw in Overasselt

Kom erachter wat yoga erica de leeuw voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek yoga erica de leeuw om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Overasselt? Dan ben je bij yoga erica de leeuw op de juiste plek. Bij yoga erica de leeuw kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

yoga erica de leeuw in Overasselt is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Willem Alexanderstraat 1 in Overasselt. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Overasselt of niet, iedereen is welkom bij yoga erica de leeuw. Je kan yoga erica de leeuw telefonisch bereiken op: 31 24 622 2350 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar yoga erica de leeuw en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij yoga erica de leeuw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je yoga erica de leeuw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. yoga erica de leeuw

Bezoekers bekeken ook