Mindfulmeditatie.nl

YOGA ROTTERDAM

YOGA ROTTERDAM is een Yogastudio gelegen aan Kleuterschool 'De Triangel, Landmanstraat 2 in Rotterdam.

Meer informatie over YOGA ROTTERDAM in Rotterdam

Kom erachter wat YOGA ROTTERDAM voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek YOGA ROTTERDAM om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij YOGA ROTTERDAM op de juiste plek. Bij YOGA ROTTERDAM kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

YOGA ROTTERDAM in Rotterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kleuterschool 'De Triangel, Landmanstraat 2 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij YOGA ROTTERDAM. Je kan YOGA ROTTERDAM telefonisch bereiken op: 31 10 429 2506 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://yogardam.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar YOGA ROTTERDAM en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij YOGA ROTTERDAM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YOGA ROTTERDAM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. YOGA ROTTERDAM

Bezoekers bekeken ook